.

.

Џо Годард-Електрични Линии-Винил

Џо Годард-Електрични Линии-Винил

DEN 1.33
Износ

Притискањето на винил ЛП од 180 гм вклучува дигитално преземање. Електрични Линии, значаен нов албум од продуцентот Џо Годард, е за сите врски. Тоа е соодветен наслов за рекорд кој брилијантно ги обединува широките насоки на уникатна кариера. Без разлика дали станува збор за клучен член На Широко саканиот Топол Чип, една половина од 2-те Мечки, текстописец, продуцент, ДИЏЕЈ, ремиксер или ко-основач на влијателната Грчко-Римска етикета, влијанието На Годардс е силно почувствувано во клубовите и слушалките низ целиот свет повеќе од една деценија. Електричните Линии се кулминација на сето ова и повеќе, потврдувајќи го џо пласман во првиот ранг На Британските производители. Притискањето на винил ЛП од 180 гм вклучува дигитално преземање. Електрични Линии, значаен нов албум од продуцентот Џо Годард, е за сите врски. Тоа е соодветен наслов за рекорд кој брилијантно ги обединува широките насоки на уникатна кариера. Без разлика дали станува збор за клучен член На Широко саканиот Топол Чип, една половина од 2-те Мечки, текстописец, продуцент, ДИЏЕЈ, ремиксер или ко-основач на влијателната Грчко-Римска етикета, влијанието На Годард е силно почувствувано во клубовите и слушалките низ целиот свет повеќе од една деценија. Електричните Линии се кулминација на сето ова и повеќе, потврдувајќи го местото На Ео во првиот ранг На Британските производители.

R

Им се допаѓа и на купувачите