.

.

Awntech Далас Ретро со отворено отворено наклон на прозорецот

Awntech Далас Ретро со отворено отворено наклон на прозорецот

DEN 1327.84
Износ

Awntech Beauty-Mark Dallas Retro 3 'прозорец/влез Awningacrylic и Aluminum Frame Beauty-Mark Designer Outdoor Fabrics Energy Заштеда на придобивки Комерцијални и станбени апликации, вклучително и собраниски хардвер и држачи за инсталација го заземаат сонцето со реинс со стационарна или повлечена одвиваност од страна на Awntech. Awnings се совршени за управување со сончева светлина и ажурирање на изгледот на вашиот дом или бизнис. Awnings даваат убав акцент на кој било архитектонски стил. Тие ви овозможуваат да ја зачувате енергијата и да блокирате светлина во текот на летото, а повлекувањето ќе се повлече и ќе овозможи топлината на сонцето во зима. Претворете го вашиот простор на отворено во повлекување и чувајте ја внатрешноста на вашиот дом 10 степени поладни во летните месеци. Со засенчување на вратите и прозорците, ја намалувате количината на зрачна топлина што влегува во вашиот дом или бизнис, со што ќе се намали количината на работа што треба да ја направи вашиот климатик. Awnings ги штитат вашите врати и прозорци од сурово време и ќе ги задржат мебелите за внатрешни работи, драпериите и подовите од исчезнување. Тие се дизајнирани да го направат вашиот живот што е можно поудобен, додека ја зголемуваат целокупната вредност на вашиот дом или бизнис.

R

Им се допаѓа и на купувачите