.

.

Беман ИЦС Хантер стрели со 4 Вани, од 6, црни, 500

Беман ИЦС Хантер стрели со 4 Вани, од 6, црни, 500

DEN 3.00
Износ

Овие ловци на ловци на Beman ICS, црни, 500, се паметен избор за секој што е сериозен во врска со стрелаштво. Направени со мазна микро-финиш, тие се лесни за отстранување од вашите цели, така што нема да мора да се борите за да ги испуштите. Овие стрели на ловџиите на Beman со 4 "Ванс се карактеризираат со графички графички, што ги прави лесно препознатливи како свои и затоа потешко да се мешаат во групно стрелаштво. 9,5 GPI), 340 (9,3 GPI), 400 (8,4 GPI) и 500 (7,3 GPI). Погодно, оваа набавка вклучува вметнувања во CB и S Nocks. Beman ICS Hunter Arrows со 4 "комбе, пакет од 6, црни, 500 : Микро-мазен финиш за лесно отстранување од целите. Не ме гази графички. Толеранција на права : +-. 003 ". Вклучува ноки и инсерти. Фабриката флитетирана со 4" комбе. Сигурен пакет со стрели ICS од 6. Достапно во големини 300 (9,5 GPI), 340 (9,3 GPI), 400 (8,4 GPI) и 500 (7,3 GPI).

R

Им се допаѓа и на купувачите