.

.

Левитон Декора засилувачи Против Двојна Бела Излез 5-15Р пк

Левитон Декора засилувачи Против Двојна Бела Излез 5-15Р пк

DEN 476.16
Износ

Левитон Дуплекс Сад, Директно Сечило, Серија : Декора, 14 AWG Жица, 15 A, 125 V, Нема 5-15 R, Монтажа На Ѕид, Самозаземјување, Брзо Притискање на жица, Странична Жична Врска, 4.2 Во Вкупна Должина, 1.31 Во Вкупна Ширина, 0.98 Во Вкупна Длабочина, Термопластична, Бела, UL Наведена, CSA Сертифицирана, за Станбени Апликации. Левитон Дуплекс Сад, Директно Сечило, Серија : Декора, 14 AWG Жица, 15 A, 125 V, Нема 5-15 R, Монтажа На Ѕид, Самозаземјување, Брзо Притискање на жица, Странична Жична Врска, 4.2 Во Вкупна Должина, 1.31 Во Вкупна Ширина, 0.98 Во Вкупна Длабочина, Термопластична, Бела, UL Наведена, CSA Сертифицирана, за Станбени Апликации. Име На Брендот : Левитон. Под Бренд : Декора. Максимална Јачина на Струја : 15 засилувачи. Волти : 125 волти. Боја : Бела. Тип На Производ : Излез. Нема Тип : 5-15Р.Материјал : Термопластичен. Број Во Пакет : 1 пк. Тип На Пакување : Кутија. Висина : 4.2 во. Внатрешен или Надворешен : Внатрешен. Ширина : 1.3 во. Број На Полјаци : 2. Втемелени : Да. Комерцијални Или Станбени : Комерцијални и Станбени. Ул Наведени : Да. Длабочина : 0.98 во. АДС Наведени : Да. Број На Жици : 3. Мерач : 14 Ga. 14 или 12 мерач странична жица. Брза жица за притискање и странични жици. 14 мерач прободе-лок. Мултипак-Аце бр.3072717. Конфигурација На Излезот : Дуплекс. Тип На Монтирање : Во Ѕид. Длабочина : 29.0 во. Висина : 4.06 во. Ширина : 1.52 во. Комерцијални Или Станбени : Станбени.

R

Им се допаѓа и на купувачите