.

.

Лидер Метални Пликови 50 Пкг - Античко Злато

Лидер Метални Пликови 50 Пкг - Античко Злато

DEN 2.00
Износ

Лидер Хартија Производи - Хартија Парчиња : А2 Коверти. 5. 75х4, 5 инчни пликови. Доаѓа во различни бои, секоја продадена одделно. Содржи педесет пликови. Увезени. Лидер А2 Метални Пликови 50/Пкг - Античко Злато.

R

Им се допаѓа и на купувачите