.

.

Студио Ц топло за да се троши мал планер

Студио Ц топло за да се троши мал планер

DEN 447.84
Износ

Овој неделен планер ќе ви помогне да го организирате вашиот зафатен живот. Студио Ц топло до Трот Мал планер : 6 "x 3,75". Неделен преглед на календарот и месечен преглед на календарот. Датиран од јули 2014 до декември 2015 година. Број на 121 листови. 18 делители/јазичиња. Секој месец табулаторот се поставува пред соодветното месечно ширење. Поврзувачки поли -калем.

R

Им се допаѓа и на купувачите