.

.

Зелен чај ладен лимоноса зелена боја со големина чај со големина чај КТ

Зелен чај ладен лимоноса зелена боја со големина чај со големина чај КТ

DEN 1.67
Износ

Теџиците со зелен чај од лазов од лимон, се ладени чајни торби, нанесени со заживувачки вкусови на светла лимоноса и јасен шпир. Овој зелен чај е внимателно спакуван во 6 кесички со зелен чај со големина на стомна. За да го подготвите ладениот чај од лимоноса, донесете две питки вода до вриење и стрмни со чај со чај во 64-мл. стомна 3 минути. Извадете ја торбата со чај, пополнете го стомна до врвот со ладна вода и сервирајте преку мраз за да уживате во освежувачки замрзнат чај. Или измешајте со ладна лимонада наместо вода за лазо лекона од лимонада од лимонада од зелена чај. Во Тазо, ние сме во потрага да бидеме најнеочекувани производители на чај во светот. Истражуваме уникатни чајни вкусови и раскажуваме неочекувани приказни да одат со нив. Отсекогаш сме инспирирани од духовитите, забавни, неконвенционални приказни на нашите пијалоци со чај : луѓе кои сакаат да го подготват неочекуваното во секој аспект од нивните животи. Нашите експерти за чај сакаат да се вратат таму и да го мешаат. Ние сме половина iousубопитно дете, половина неискрениот истражувач, половина незагаден алхемичар. Да? Еден и пол. Тоа е непредвидливо, непредвиденото што нè вози. Тие нè оддалечуваат од нашата безбедна зона за удобност во командувана количка за голф или на првиот лет што можевме да го најдеме за тоа кој знае каде, или до последната станица на метрото? Кое и да нè натера да ги посочуваме неистражените. Тој дух? Ние го носиме на чај. Ние го правиме тоа преку живописни чаеви со пресврт што ги отклучува неоткриените вкусови што светот ги избрка. Теџиците со зелен чај од лазов од лимон, се ладени чајни торби, нанесени со заживувачки вкусови на светла лимоноса и јасен шпир. Овој зелен чај е внимателно спакуван во 6 кесички со зелен чај со големина на стомна. За да го подготвите ладениот чај од лимоноса, донесете две питки вода до вриење и стрмни со чај со чај во 64-мл. стомна 3 минути. Извадете ја торбата со чај, пополнете го стомна до врвот со ладна вода и сервирајте преку мраз за да уживате во освежувачки замрзнат чај. Или измешајте со ладна лимонада наместо вода за лазо лекона од лимонада од лимонада од зелена чај. Во Тазо, ние сме во потрага да бидеме најнеочекувани производители на чај во светот. Истражуваме уникатни чајни вкусови и раскажуваме неочекувани приказни да одат со нив. Отсекогаш сме инспирирани од духовитите, забавни, неконвенционални приказни на нашите пијалоци со чај : луѓе кои сакаат да го подготват неочекуваното во секој аспект од нивните животи. Нашите експерти за чај сакаат да се вратат таму и да го мешаат. Ние сме половина iousубопитно дете, половина неискрениот истражувач, половина незагаден алхемичар. Да? Еден и пол. Тоа е непредвидливо, непредвиденото што нè вози. Тие нè оддалечуваат од нашата безбедна зона за удобност во командувана количка за голф или на првиот лет што можевме да го најдеме за тоа кој знае каде, или до последната станица на метрото? Кое и да нè натера да ги посочуваме неистражените. Тој дух? Ние го носиме на чај. Ние го правиме тоа преку живописни чаеви со пресврт што ги отклучува неоткриените вкусови што светот ги избрка.

R

Им се допаѓа и на купувачите