.

.

Први Податоци ИЦВЕРИФИКАЦИЈА в. 3.1. Обработка На Плаќање, Мулти Корисник

Први Податоци ИЦВЕРИФИКАЦИЈА в. 3.1. Обработка На Плаќање, Мулти Корисник

DEN 2.33
Износ

Софтверот ICVERIFY За Windows е еден од најсеопфатните производи за обработка на плаќања што е достапен за трговците. Користејќи персонален компјутер (КОМПЈУТЕР) или електронска каса базирана на КОМПЈУТЕР( ЕКР), ИЦВЕРИФИЦИРАЈТЕ ги производните процеси сите видови плаќања, вклучувајќи кредитни, дебитни, чек, картички за купување, картички за приватни етикети и зачувани картички за вредност/подарок. Други јаки страни на производот ICVERIFY ја вклучуваат неговата база на податоци за клиенти за трговци со пошта/телефонски нарачки, повторливи функции за наплата, можност за обработка на трансакции Преку Интернет и Е-пошта и неговата способност да поддржува напредни опции за конфигурација, вклучувајќи сплит-бирање и обработка На интернет трансакции. Први Податоци ICVERIFY v. 3. 1. 5 Обработка На Плаќање, Количина На Лиценца За Повеќе Корисници : Мулти Корисник. Име на софтвер : ICVerify v. 3. 1. 5 Обработка На Плаќање. Софтвер Под Тип : Алатка. Количина На Лиценца : Мулти Корисник. Име на софтвер : ICVerify v. 3. 1. 5 Обработка На Плаќање. Софтвер Под Тип : Алатка. Главен Тип На Софтвер : Алатка. Главен Тип На Софтвер : Алатка.

R

Им се допаѓа и на купувачите