.

.

Ек алатки сјај, метални бои

Ек алатки сјај, метални бои

DEN 203.04
Износ

Додадете искра во вашите занаети со металик сјај со алатки EK. Користете со лепак пенкало или кој било занаетчиски лепак. Вклучува црна, сребрена, бела, бронзена и златна боја, секоја од 3,5-грам амбуланти.sku : adib00c90wrs2 алатки EK 5-пакувачки сјај, метални бои.

R

Им се допаѓа и на купувачите