.

.

Пастрмка Монистра Шарени Монистра

Пастрмка Монистра Шарени Монистра

DEN 351.20
Износ

Мониста од Пастрмка Шарени Монистра не само што дозволуваат рибарите од пастрмка, челик или лосос да одговараат на отворот, туку и нив одличен избор на риболовна мушка и жига за правење сопствени мамки. Без разлика дали уживате во риболов со мува, риболов со вртење или мамка, ќе бидете тешко притиснати за да најдете подобар избор на бои за риболов-монистра кои попрецизно одговараат на боите на јајцата од риба. Пастрмка монистра Шарени Монистра : голем избор на риболов и жига мушка. Одговара на боите на рибните јајца. Широк избор на бои и големини.

R

Им се допаѓа и на купувачите