.

.

ACDelco Gm Оригинални Делови Излезна Заптивка На Течноста за Ладење на Моторот 24572538

ACDelco Gm Оригинални Делови Излезна Заптивка На Течноста за Ладење на Моторот 24572538

DEN 3.00
Износ

Acdelco Gm Оригинална Опрема Излез На Течноста За Ладење На Моторот O-Ring е компонента за замена препорачана ОД ГМ за еден или повеќе од следниве системи на возила : мотор - механички, автоматски менувач/трансакција, рачен погон и оски и/или управување и суспензија. Оваа оригинална Опрема О-прстен ќе ги обезбеди истите перформанси, издржливост и работен век како и вашата фабричка оригинална опрема. Гм-препорачан дел за замена за оригиналната фабричка компонента на ВАШЕТО гм возило. Нудејќи квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ. Произведени во гм ое спецификација за вклопување, форма и функција. Дизајниран и тестиран според највисоките стандарди.

R

Им се допаѓа и на купувачите