.

.

Кардоне 74 - Повторно Произведен Масовен Сензор За Проток на Воздух одговара изберете: 1993-ИСУЗУ КОНВЕНЦИОНАЛЕН, 1993-ИСУЗУ АМИГО

Кардоне 74 - Повторно Произведен Масовен Сензор За Проток на Воздух одговара изберете: 1993-ИСУЗУ КОНВЕНЦИОНАЛЕН, 1993-ИСУЗУ

DEN 6960.00
Износ

Опис на брендот : Кардоне е еден од најголемите светски производители на автомобилски делови и ре-производители со Нивните Брендови Кардоне Селект И А1 Кардоне, соодветно.Сензор За Проток На Масовен Проток На Воздух Сензор За Проток На Воздух/Мерач На Проток На Воздух-Увоз Реман"Маф Сензорите прецизно ги следат излезните криви На О.Е. и одржуваат толеранции на спецификации за да обезбедат точни отчитувања на алатките за скенирање за правилно функционирање. 100% препродавач на критични компоненти обезбедува супериорни електрични врски, без наизменични дефекти и подолг век на траење на производот. Сите модули се 100% тестирани со автоматизирана компјутеризирана опрема за тестирање за да се обезбеди функционалност и сигурна. "- 1994 Исузу Амиго|||1995 Исузу Пикап|||1994 Исузу Пикап|||1994-1995 Хонда Пасош|||1993 Исузу Амиго|||1993-1994 Исузу Пикап|| / 1993-1996 Исузу Родео на автомобил тестирањето за валидација на возилото обезбедува производ се вклопува и функционира правилно. Ое компонентите со високи стапки на неуспех се 100% заменети. Сите електронски модули се 100% тестирани за да се осигураат дека ги исполнуваат барањата ЗА ое за апликацијата. Напредната роботска опрема обезбедува прецизно изработени единици и постојан висок квалитет со секој дел. Прецизно следете ги кривите на излезот НА ОЕ и одржувајте толеранции на спецификации за да обезбедите точни повратни информации за читањата на алатката ЕЦМ и скенирање. Одговара Изберете : 1994-1995 ИСУЗУ КОНВЕНЦИОНАЛНИ 4 Цил 2,3 Л 1993-1994 ИСУЗУ АМИГО 4 Цил 2,6 Л 1993 ИСУЗУ КОНВЕНЦИОНАЛНИ 4 Цил 2,6 Л 1993-1996 ИСУЗУ РОДЕО 4 Цил 2,6 Л 1994-1995 ХОНДА ПАСОШ 4 Цил 2,6 Л и повеќе - додадете го вашето возило во нашето вклопување графичка контрола за проверка.

R

Им се допаѓа и на купувачите