.

.

Перформанси на ерл Pk0001erl Издувен Сензор За Притисок

Перформанси на ерл Pk0001erl Издувен Сензор За Притисок

DEN 4000.00
Износ

Овој комплет за водовод ги вклучува компонентите потребни за инсталирање на сензор за притисок на издувниот притисок (сензорот е достапен одделно – дел број 554-102). Овој тип на сензор често се користи со стекнување податоци или ефи системи за следење на задниот притисок на издувните гасови непосредно пред турбото. Топлината на издувните гасови и вибрациите на моторот се тешки за сензорот, така што е монтиран од далечина и изолиран од Нерѓосувачкиот Сензор За ЗАДЕН ПРИТИСОК На издувните гасови Ги Вклучува сите Водоводни Компоненти Стегач За Перница/Хардвер За Монтирање Изработен-4 НА Тврда Линија/Hoseexhstbackpressrtb Earl Перформанси Pk0001erl Издувен Сензор За Притисок.

R

Им се допаѓа и на купувачите