.

.

Индустриас Корес, ИТКОР70Б, Лента ЗА Машина ЗА Пишување КО70Б, Секоја

Индустриас Корес, ИТКОР70Б, Лента ЗА Машина ЗА Пишување КО70Б, Секоја

DEN 1.33
Износ

Лентата за машина за пишување е наменета за употреба Со Кометата Смит Корона, Електра 12, Класик 12, Клипер, СПБ и Електрични НС и Типтронска Лента О.С. Индустриас Корес, По 1 (Количина) за употреба Во Кометата Смит Корона. Работи Во Електра 12, Класичен 12. Исто така компатибилен Со Клипер и многу повеќе.

R

Им се допаѓа и на купувачите