.

.

Комплетот за подлога за сопирачки на дискот Одговара изберете: 1990-ЗАТЕМНУВАЊЕ НА МИЦУБИШИ, 1990-ОРЕЛ ТАЛОН

Комплетот за подлога за сопирачки на дискот Одговара изберете: 1990-ЗАТЕМНУВАЊЕ НА МИЦУБИШИ, 1990-ОРЕЛ ТАЛОН

DEN 5439.84
Износ

Стоп за БЕНДИКС е целосна понуда на влошки за сопирачките што покриваат 99% од возилата во Северна Америка. Дизајниран да ги исполнува спецификациите ЗА ое за вклопување, форма и функција за да обезбеди безбедни, конзистентни и сигурни перформанси Стоп по Стоп! Диск Сопирачка Рампа Во Собата.

R

Им се допаѓа и на купувачите