.

.

Дорман 949 - Воздушна Потпора За Суспензија За Избрани Модели На Мерцедес-Бенц избери: 2006-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ МЛ, 2007-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ГЛ

Дорман 949 - Воздушна Потпора За Суспензија За Избрани Модели На Мерцедес-Бенц избери: 2006-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ МЛ, 2007-МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ

DEN 1119.20
Износ

Оваа воздушна потпора за замена одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналната потпора на опремата на одредени апликации на возилото за да се врати контролата на возењето и да се спречи оштетување на другите компоненти на воздушната суспензија. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Идеална замена - оваа воздушна потпора ја заменува оригиналната потпора на опремата на одредени апликации на возилото за да го врати квалитетот на возењето. Издржлива конструкција - оваа воздушна потпора содржи квалитетни гумени и метални компоненти. Темелно тестирано - оваа воздушна потпора претрпе тестирање на пробување и издржливост на возилото за усогласеност со стандардите и квалитетот на производот. Доверлив дизајн-поддржан од тим инженери во Соединетите држави. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Мерцедес-БЕНЦ ГЛ320 : 2007, 2008, 2009 Мерцедес-БЕНЦ ГЛ350 : 2010, 2011, 2012 Мерцедес-БЕНЦ ГЛ450 : 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ ГЛ550 : 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013. Мерцедес-БЕНЦ МЛ320 : 2007, 2008, 2009 Мерцедес-БЕНЦ МЛ350 : 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 Мерцедес-БЕНЦ МЛ450 : 2010, 2011 Мерцедес - БЕНЦ МЛ500 : 2006, 2007 Мерцедес-БЕНЦ МЛ550 : 2008, 2009, 2010, 2011.

R

Им се допаѓа и на купувачите