.

.

Seaguar Inviz Слатководни Флуоројаглеродни Риболов Линија 10lbs, 600yds Пауза Јачина Должина-10VZ600

Seaguar Inviz Слатководни Флуоројаглеродни Риболов Линија 10lbs, 600yds Пауза Јачина Должина-10VZ600

DEN 3.33
Износ

Мека, фрлена и практично невидлива за риби, РИБОЛОВНАТА Линија СО ВИСОКИ перформанси НА INVIZX_ FLUOROCARBON Е идеална и за предење и за фрлање макари. Мека, фрлена и практично невидлива за риби, РИБОЛОВНАТА Линија СО ВИСОКИ перформанси НА INVIZX_ FLUOROCARBON Е идеална и за предење и за фрлање макари. Направено од 100% Сегуарски смоли, INVIZX е супер силен, но доволно чувствителен за да пренесе лесни каснувања додека нуди напредна моќност за поставување кука и извонредна јачина на јазолот. INVIZX е ИСТО ТАКА ОТПОРЕН НА УВ, отпорен на триење, отпорен на ладни услови и погоден за слатководни и солени води.

R

Им се допаѓа и на купувачите