.

.

Зоолошката Градина Мед Мопани Дрво Аквариум Декорација

Зоолошката Градина Мед Мопани Дрво Аквариум Декорација

DEN 2.00
Износ

Од 1977 Година, Зоолошката Градина мед создава висококвалитетна егзотична храна за домашни миленици, производи и живеалишта за влекачи, водоземци, риби и други егзотични миленичиња. Додадете малку природен декор со Зоолошката Градина Мед Мопани Вуд Аквариум оваа големина на џамбо е околу 20-24". Прочитајте ги упатствата за употреба. МОПАНИ ДРВО АКВАРИУМ ОЗНАКА 20-24, 20-24".

R

Им се допаѓа и на купувачите