.

.

Нориц Резервоарот Бојлер Концентрични Прилагодливи Директно Вентилација Цевка, Во. Нерѓосувачки Челик

Нориц Резервоарот Бојлер Концентрични Прилагодливи Директно Вентилација Цевка, Во. Нерѓосувачки Челик

DEN 1.67
Износ

Нориц Концентричниот Н-Вентил Е Одобрен За Употреба Со Издувни Инсталации Од Серијата Нориц Двц Без Резервоари Со Мал Дел Од Стандардните Трошоци Во Индустријата. Нориц Обезбедува Лесни За Поврзување Компоненти За Вентилација Без Потреба Од Затегнување Бидејќи Има Функција За Брзо Прицврстување Што Овозможува Лесно Поврзување Додека Формира Цврста Заптивка. Пенетрација Со Еден Ѕид Со Притискање На Врската Нема Потреба Од Прилагодување На Сечењето За Лесна Инсталација Нула Дозвола За Запаливи Материи Употреба На Супериорен Антикорозивен Материјал За Излезна Порта Топлина И Гумен О-Прстен Отпорен На Хемикалии За Сигурно Запечатување Супериорен Дизајн За Сите Нориц Двц Грејач Серија Нориц Бојлер Без Резервоар Концентрична Прилагодлива Цевка За Директно Проветрување, 16 Инчи. Нерѓосувачки Челик.

R

Им се допаѓа и на купувачите