.

.

Мекдев Клон Гти-Комплет За Обнова На Боинг Со Кодирани Бои

Мекдев Клон Гти-Комплет За Обнова На Боинг Со Кодирани Бои

DEN 2.67
Износ

Вашиот маркер може да испука илјадници куршуми секоја недела, го трпи тепањето на безброј дождливи недели и издржува голем број слајдови низ нечистотијата и калта. Преку сето ова, сеуште очекувате вашиот маркер да настапи недела во недела. Мал дел од одржувањето е клучно за да се осигурате дека вашиот маркер функционира и работи најдобро. Еден главен аспект на одржувањето на маркерот е замена на вашите о-прстени. О-прстените во вашиот маркер се трошат со текот на времето со издржување на илјадници циклуси заедно со контакт со нечистотија/остатоци. Нашите комплети обезбедуваат лесен и ефтин начин да го одржите вашиот маркер во врвна форма со замена на вашите о-прстени. Забелешка : сликата на производот поврзана со оваа ставка е само примерок. Вашиот ќе го добие комплетот за вашиот специфичен маркер што го нарачувате, кој ќе ги содржи о-прстените потребни за тој маркер. О-прстените се кодирани во боја по големина, елиминирајќи ја главоболката од соодветните големини. О-Прстени одделени со големина/боја во прегради. Сите о-прстени што ви се потребни за да извршите стандардна обнова на вашиот маркер пет пати повеќе од другите достапни количини.

R

Им се допаѓа и на купувачите