.

.

Весник Д ' ун Патување Ау Норд Ен 1736. &

Весник Д ' ун Патување Ау Норд Ен 1736. &

DEN 223.20
Износ

Ова дело е избрано од научниците како културно важно и е дел од базата на знаење на цивилизацијата каква што ја знаеме. Ова дело е репродуцирано од оригиналниот артефакт и останува што е можно повистинито на оригиналното дело. Затоа, ќе ги видите оригиналните референци за авторски права, библиотечни марки (бидејќи повеќето од овие дела се сместени во нашите најважни библиотеки ширум светот) и други нотации во делото.Ова дело е во јавен домен во Соединетите Американски Држави, а можеби и други нации. Во рамките на Соединетите држави, можете слободно да го копирате и дистрибуирате ова дело, бидејќи ниту еден субјект (поединец или корпорација) нема авторски права врз телото на work.As репродукција на историски артефакт, ова дело може да содржи исчезнати или заматени страници, лоши слики, погрешни ознаки итн. Научниците веруваат и се согласуваме дека ова дело е доволно важно за да биде зачувано, репродуцирано и општо достапно за јавноста. Ја цениме вашата поддршка за процесот на зачувување и ви благодариме што сте важен дел од одржувањето на ова знаење живо и релевантно. Весник Д ' ун Патување Ау Норд Ен 1736. & 1737 .. (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите