.

.

S Премиум Спин-На Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Chevrolet Express 6.6 L ДИЗЕЛ 2006-, C Кодијак 6.6 L ДИЗЕЛ 2003-2009, C Кодијак 6.6 L ДИЗЕЛ 2003-2009, C КОДИЈАК 6.6 L ДИЗЕЛ

S Премиум Спин-На Филтер За Моторно Масло За Синтетичко Масло Одговара На Chevrolet Express 6.6 L ДИЗЕЛ 2006-, C Кодијак

DEN 207.52
Износ

Екогард синтетички+ филтри за масло имаат цврсти челични крајни капачиња, силиконски анти одвод назад, централна цевка со двојни флејти и синтетички мешани медиуми за високи перформанси и долг век на траење. Трае до 10.000 милји помеѓу промените на маслото - екогард синтетички+ филтри за масло нудат 2 ПАТИ капацитет за филтрирање во споредба со конвенционалните филтри за масло. ЕКОГАРД С5399 КОМПАТИБИЛЕН со : . Шевролет Ц4500 Кодијак 6.6 Л ДИЗЕЛ 2003-2009. Шевролет Ц5500 Кодијак 6.6 Л ДИЗЕЛ 2003-2009. Шевролет Експрес 2500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016. Шевролет Експрес 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016. Шевролет Експрес 4500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2009-2016. Шевролет Силверадо 2500 ХД 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2019. Шевролет Силверадо 2500 Хд Класик 6.6 Л 2007-2007. Шевролет Силверадо 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2006. Шевролет Силверадо 3500 Класичен 6,6 Л 2007-2007. Шевролет Силверадо 3500 HD 6.6 L ДИЗЕЛ 2007-2019. Gmc C4500 Topkick 6.6 L ДИЗЕЛ 2003-2009. Gmc C5500 Topkick 6.6 L ДИЗЕЛ 2003-2009. ГМЦ САВАНА 2500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016. ГМЦ САВАНА 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016. ГМЦ САВАНА 4500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2009-2016. Гмц Сиера 2500 ХД 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2019. Гмц Сиера 2500 Хд Класик 6.6 Л 2007-2007. Гмц СИЕРА 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2006. Гмц Сиера 3500 Класичен 6.6 Л 2007-2007. Гмц Сиера 3500 ХД 6.6 Л ДИЗЕЛ 2007-2019. Хамер Н1 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2006 КОМПАТИБИЛЕН Со Шевролет Експрес 2500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016, Ц4500 Кодијак 6.6 Л ДИЗЕЛ 2003-2009, Ц5500 Кодијак 6.6 Л ДИЗЕЛ 2003-2009, Експрес 4500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2009-2016, СИЛВЕРАДО 2500 HD 6.6 l Дизел 2001-2019. [конт.] Силверадо 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2006, Силверадо 2500 ХД Класик 6.6 Л 2007, Експрес 3500 6.6 Л ДИЗЕЛ 2006-2016, Силверадо 3500 Класичен 6.6 Л 2007 Гмц Сиера 2500 ХД 6.6 Л ДИЗЕЛ 2001-2019, Сиера 3500 hd 6.6 l дизел 2007-2019. ЗАМЕНУВА FRAM PH9100, WIX 57202 XP.

R

Им се допаѓа и на купувачите