.

.

Валволин Меркон V Конвенционален Автоматски МЕНУВАЧ ТЕЧНОСТ QT

Валволин Меркон V Конвенционален Автоматски МЕНУВАЧ ТЕЧНОСТ QT

DEN 1.00
Износ

Валволин Меркон V АТФ Е конвенционална течност за автоматски менувач која е уникатно дизајнирана да го продолжи животниот век на автоматските менувачи во возилата што ги специфицираат сите апликации На Меркон V и дополнителни меркон. Формулирана со премиум основни залихи и напредна адитивна технологија, нејзината одговорна нискотемпературна флуидност е корисна и во електронските и во хидрауличните контролирани преноси и трансакси. Обезбедува мазни и конзистентни перформанси на смена, одлична заштита од абење и отпорност на треперење и се спротивставува на задебелување и дефект на висока температура. Начинот на кој автоматскиот менувач се менува и се прилагодува на постојано менување на сообраќајот и возењето претставува свој сет на предизвици. Овие беа уникатно разгледани кога развивме Валволин Меркон В АТФ. Погоден е за повеќето патнички автомобили Форд, Линколн и Меркур и лесни камиони (освен оние што ги специфицираат Меркон СП, Меркон ЛВ, МЕРКОН УЛВ или течности Од Типот Ф), како и повеќето ГМ возила пред 2006 година и многу увоз. Посебно се препорачуваат следниве апликации : Форд Меркон V И Меркон; Дексрон-II и Дексрон-III; Гасеница ДО-2; Алисон Ц-4; и некои апликации за течност за серво волан. Меркон V е исто така компатибилен со Меркон и може да се користи во апликациите На Меркон. За многуте смени и милји напред, верувајте му на вашиот менувач Со Валволин, брендот за течност за автоматски менувач #1. ГИ ИСПОЛНУВА ПРЕДИЗВИКУВАЧКИТЕ БАРАЊА на автоматските менувачи . ОБЕЗБЕДУВА НЕПРЕЧЕНО МЕНУВАЊЕ и МАКСИМИЗИРАЊЕ НА ПРЕНОСОТ на ЕНЕРГИЈА со зголемена заштита од треперење . ИЗДРЖЛИВОСТ и ЈА НАМАЛУВА ПЕНАТА и ОКСИДАЦИЈАТА со напредна технологија против абење и врвна мешавина на основни залихи . ОБЕЗБЕДУВА ПОДОБАР ПРОТОК на МАСЛО и на ниски и на високи температури погоден За Форд Меркон V и Меркон, Дексрон-II и Дексрон-III, Гасеница ДО-2, Алисон Ц-4 и некои апликации за течност за серво волан.

R

Им се допаѓа и на купувачите