.

.

Каролини Богатства JMK1056MAT Lasalle Едрилици Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 27 L x

Каролини Богатства JMK1056MAT Lasalle Едрилици Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат Вратата 27 L x

DEN 239.52
Износ

Каролини Богатства JMK1056 MAT Lasalle Едрилици Врата Мат, Затворен Килим или Отворено Добредојде Мат 18x27 Dooromat 27 " l x Плажа и Езеро Dooromat. Ласале Едрилици Врата Мат, Внатрешен Килим или Отворено Добредојде Мат 18х27 Вратата JMK1056 MAT. Оваа подлога може да се користи или како внатрешна патосница за влез или надворешна подлога за добредојде. Подлогата е со димензии 27 инчи од најдолгата страна и 18 инчи од задниот дел на подлогата напред. Подлогата е дебела околу 1/4 инчи и обезбедува лесно растојание за повеќето врати. Горниот слој на оваа декоративна подлога е полиестерски филц. Оваа подна подлога е трајно обоена во нашиот објект Во Мобиле, Алабама. Користете градинарско црево за да ја избркате нечистотијата од подлогата. Зголемете го притисокот со палецот на цревото и потоа користете го притисокот од водата за да ја отстраните нечистотијата. Можете да користите и машина за перење. Внимавајте да не извадите лежалка во тој процес. Исчистете го килимот со благ детергент. Не чистете со четка за да не ја повлечете дремката на филцот на горниот слој на подлогата. Користете го вашиот вакуум на поставката на подот за да не го повлечете горниот дел од филцот. Ролери за влакненца може да се користат за отстранување на влакната од домашни миленици од подлогата. Исчистете ги дамките со средство за чистење што не произведува многу пена. Ќе биде тешко да се извади целиот сапун од подлогата. Внатре во подлогата има неколку слоеви за да се држи заедно и да се обезбеди поголема издржливост. Долниот слој на подлогата е гума со печат за да обезбеди функција што не се лизга на подлогата. Подлогата е исечена со црна полиестерска ткаенина која ги врамува уметничките дела и ги држи сите слоеви заедно. Подароци за плажа и Езеро, колекционерски предмети За Плажа и Езеро, плажа и езерски врати, прават одлични подароци за сопственици на миленичиња, подароци за чувари на миленичиња, подароци за негуватели, подароци за ветеринар или подароци за речиси секој. Додадете боја на вашата врата со оваа Подлога За Уметнички Дела во целосна боја.

R

Им се допаѓа и на купувачите