.

.

Малко Производи Предвремени Заклучување Удар Винил

Малко Производи Предвремени Заклучување Удар Винил

DEN 143.84
Износ

Удар За Заклучување, Удар Од Типот На Винил Обвивка, Пластично Первазирање Со Прицврстување И Обвивка До Завршна Облога, Создава Големина На Дупка 3/8 инчи, Вкупна Должина 9 инчи, Максимално Отворање на вилицата 3/8 инчи, Максимална Дебелина На Материјалот Алуминиум : 0,035 инчи, Враќање На Пролетта Од Типот На Отворање На Вилицата, Карактеристики Економични И Груби, Ударот Покренува Висока Проекција за Да Се Компензира Природната Релаксација На Винил Пластика, Рамка Материјал Челик, Зафат Материјал Винил, Се Справи Со Боја Црвена, Тежина 0.75 Фунти Овој Производ Содржи хемикалија која Е регулирана Според Калифорнискиот Предлог 65. Предупредување : овој производ содржи хемикалија позната На Државата Калифорнија за да предизвика рак. Предупредување : овој производ содржи хемикалија позната на Државата Калифорнија за да предизвика вродени дефекти или друга репродуктивна штета. - Црвен Винил Зафат. Прицврстете ги бравите пластични первази и обвивка за да ја завршите облогата со создавање јазиче во исечениот раб на панелот за обвивка. Јазичињата се заклучуваат во трим. Панч покренува висока проекција за да се компензира природната релаксација на винил обвивка. Работи и на алуминиумска обвивка, но не се препорачува за челик. Јазичињата се заклучуваат во трим. Не се препорачува за челик.

R

Им се допаѓа и на купувачите