.

.

Врвни Перформанси Проеар Алкохол Слободен Чистач Пена Оз

Врвни Перформанси Проеар Алкохол Слободен Чистач Пена Оз

DEN 3.33
Износ

Врвни Перформанси Чистачот За Уши Без Алкохол Е нежен начин за чистење на ушите на домашните миленици, отстранување на ушниот восок и спречување на мириси на домашни миленици. Овој смирувачки чистач нема да боцка уши чувствителни поради инфекции. Врвни Перформанси Проеар Алкохол Слободен Почиста Пена 5 Мл.

R

Им се допаѓа и на купувачите