.

.

**Днп**Киде Противпожарен Апарат

**Днп**Киде Противпожарен Апарат

DEN 0.67
Износ

Киде Автоматскиот Апарат за Гаснење Пожар нуди издржлива, сигурна и сигурна опција за спречување и елиминирање на различни пожари. Овој апарат за гаснење пожар со натриум бикарбонат има редовна сува хемиска формула, што го прави погоден за употреба и на течни и на електрични пожари со енергија за дополнителна разноврсност и безбедност. Дополнително, апаратот за гаснење пожар Киде е одобрен Од Сад И има шестгодишна ограничена гаранција. Киде Автоматскиот Апарат за Гаснење Пожар нуди издржлива, сигурна и сигурна опција за спречување и елиминирање на различни пожари. Овој апарат за гаснење пожар со натриум бикарбонат има редовна сува хемиска формула, што го прави погоден за употреба и на течни и на електрични пожари со енергија за дополнителна разноврсност и безбедност. Дополнително, апаратот за гаснење пожар Киде е одобрен Од Сад И има шестгодишна ограничена гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите