.

.

Делко Пумпа за Гориво Жици Темперамент Одговара изберете: ПОНТИЈАК МОНТАНА ЛУКСУЗ, ПОНТИЈАК МОНТАНА

Делко Пумпа за Гориво Жици Темперамент Одговара изберете: ПОНТИЈАК МОНТАНА ЛУКСУЗ, ПОНТИЈАК МОНТАНА

DEN 1.67
Износ

Одговара на следниве возила : Chevrolet Venture2002 База FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2002 LS AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2002 LS FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2002 LT AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2002 LT FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2002 Ворнер Брос; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2002 Ворнер Брос. FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2003 LS AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2003 LS FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2003 ЛТ 2003 Плус 2003 Вредност 2003 Ворнер Брос. 2004 ЛС АВД; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 LS FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 LT AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 LT FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 ПЛУС AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 Плус FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2005 (подмодел : ЛС, ЛТ, Плус) Олдсмобил Силуета 2002 ГЛ ФВД2002 ГЛС АВД2002 ГЛС FWD2002 Премиера AWD2002 Премиера FWD2003 GL FWD2003 GLS AWD2003 GLS FWD2003 Премиера AWD2003 Премиера AWD2003 Премиера fwd2004 gl fwd2004 GLS AWD2004 Gls Fwd2004 Премиера Awd2004 ПРЕМИЕРА FWDPONTIAC МОНТАНА 2002 БАЗА AWD; 120.0 ВО. Меѓуоскино растојание2002 База FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2003 База AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2003 База FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2004 База AWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание2004 База FWD; 120.0 во. Меѓуоскино растојание 2005 База FWDACDELCO-OE ЗАМЕНА На Пумпа ЗА ГОРИВО Жици Ремени фабрика-оригинално вклопување и трајна функција на acdelco е замена на пумпа за гориво жици прицврстувачи обезбеди совршена поправка без кршење на вашиот буџет. Основана во 1899 Година, ACDelco произведува оригинални гм делови и премиум делови за замена НА ОЕ за други брендови во автомобилскиот резервен пазар.Висококвалитетниот дизајн обезбедува продолжен животен век внимателно формиран за да одговара на вашето специфично возило дизајнирано според ТОЧНИТЕ СТАНДАРДИ за ОЕ, претрпе строга проценка за да гарантира соодветно вклопување И Перформанси Продадена Количина : Продадена Поединечно.

R

Им се допаѓа и на купувачите