.

.

Зафат-Обред # во. Ѕвезда Диск Злато Изградба Дрво Завртка 1lb

Зафат-Обред во. Ѕвезда Диск Злато Изградба Дрво Завртка 1lb

DEN 0.67
Износ

Зафат-обред внатрешни златни градежни завртки се сигурен избор за мноштво решенија за прицврстување во затворен простор, вклучувајќи кабинети, облоги, врати, полици, општа обработка на дрво и неструктурно врамување, меѓу другите. Одликувајќи т-25 ѕвезда диск кој помага да се елиминираат камиони и тип 17 точка која им помага на завртката се вклучат брзо и не бара претходно дупчење. Завртка за сите намени за сигурни резултати за време на внатрешната конструкција. Завршете ја работата правилно Со Зафат-Обред. Тип 17 точка ја намалува потребата за претходно дупчење. Дизајниран за општи градежни проекти. Пакет количина околу 127 парчиња. Ѕвезда возење.

R

Им се допаѓа и на купувачите