.

.

Филтер за целосен воздух

Филтер за целосен воздух

DEN 1.00
Износ

Целосен филтер за воздух Целосниот филтер за воздух е еквивалентна замена на OE што ги одржува спецификациите на OEM за вклопување, издржливост и перформанси. Карактеристики и придобивки : Лесна инсталација со фабрички квалитет одговара на инженеринг ОЕ-квалитетен инженеринг и материјали Високата стапка на проток на воздух ги подобрува перформансите и економичноста на горивото Супериорниот капацитет за задржување на прашината ќе го зголеми животот на филтерот спречува честички да влегуваат во филтерот за целосен воздух на моторот.

R

Им се допаѓа и на купувачите