.

.

Mitsubishi Electric нов сензор за воздушна маса

Mitsubishi Electric нов сензор за воздушна маса

DEN 639.84
Износ

Сензор за воздушна маса на електрична маса Mitsubishi - Newmitsubishi Electric Autromative произведува директен сензор за вклопување на воздушна маса што гарантира квалитет на OEM, вклопување и перформанси. Феатари и придобивки : OEM квалитетно вклопување апликација Platinum Element Meets или ги надминува спецификациите на OEM, кои ги надминуваат спецификациите на фабриката, конектори и фитинзии Исклучителна сигурност сензорот за електрична маса Mitsubishi.

R

Им се допаѓа и на купувачите