.

.

Класичен бор целосно елка пред осветлена

Класичен бор целосно елка пред осветлена

DEN 1599.84
Износ

Финли Дома Класичната бор елката пред осветлена елка е опремена со многу заслепувачки светла за да фрли топло, празнично осветлување на кој било амбиент. Имате избор на јасни или мулти-обоени светла во зависност од тоа каков вид на декор за одмор имате на ум. Кога ќе излезе едно светло, остатокот ќе остане осветлен сè додека сијалицата останува во колото. Добредојдовте ова исклучително дрво во вашиот дом и уживајте во нејзината убавина за многу празници што доаѓаат. Овој производ не е заштитен со УВ и е наменет само за употреба во затворен простор. Донесете го дома ова прекрасно вештачко дрво и уживајте во тоа со години по години. Спецификации за формата на дрво од 6,5 метри : Целосна ширина на основата : 53 инчи ДИЈАТЕМЕР : 21 инчи Број на светилки : 500 Број на совети : 1156 Не заборавајте да ја испуштите! Едноставно започнете на врвот и работете во спирално движење надолу Дрво. За најдобри резултати, ќе сакате да започнете однатре и да работите надвор, осигурувајќи се да ја допрете секоја гранка, да ги позиционирате нагоре и надолу на најразлични начини, проверувајќи за сите отворени простори како што одите. Како што работите, работите надолу , Спиралното движење ќе обезбеди дека нема да имате празнини. И со допирање на секоја гранка, ќе го направите посакуваниот целосен, природен изглед. Забележете дека многу од нашите дрвја се испорачуваат со пластично капаче на крајот на столбот што треба да се отстрани пред собранието. Бујно, полно тело. Голем совет и броење на светлина. Широка, класична форма на бор. 730 до 3498 совети во зависност од големината. 350 до 1200 светла во зависност од големината. Изберете од достапните опции за светло во боја. Наменети само за употреба во затворен простор. Вклучува метален штанд.

R

Им се допаѓа и на купувачите