.

.

Заштитник на SurgeArrest SurgeArrest на APC 6-Outlet, 6ft кабел

Заштитник на SurgeArrest SurgeArrest на APC 6-Outlet, 6ft кабел

DEN 0.67
Износ

APC PE66 6-Outlet Surge Arrest Surge Protector, 6ft кабел (црна); 6 продажни места; 1.080 џули; Заштитените мерки против молња, се зголемуваат сигурно термичко фузирање обезбедува безбедно работење под сите услови; Повеќестепено коло за сузбивање; Филтерот за бучава го намалува LED-заштитата на ЕМИ, осветлува кога е наведен на гаранцијата за животна гаранција UL; Приклучок со десен агол; Црна; Овој APC 6-Outlet Surgearrest Surge Surge, 6ft кабел (црна) е ставка со висококвалитетни заштитници за заштитени од нашето домашно театар и сопствена инсталација за заштита на електрична енергија и управување со заштитени заштитници за заштита на заштитници. 6 продажни места. 1.080 џули. Заштитни мерки против молња, постери и шила. Сигурното термичко фузирање обезбедува безбедно работење под сите услови. Повеќестепено коло за сузбивање. Филтерот за бучава го намалува бучавата на линијата EMI & RFI што може да предизвика грешки во податоците и заклучување на тастатурата. LED-заштитната заштитеност LED осветлува кога е вклучена и снабдување со условена комунална моќ за вклучување опрема. Гаранција за живот и политика за заштита на опрема од 50.000 американски долари. UL® наведен. Приклучок со десен агол. Црна.

R

Им се допаѓа и на купувачите