.

.

Огледало компатибилен со 1988- Chevrolet K 1999- Cadillac Escalade сет на левиот возач и десната патничка страна слика

Огледало компатибилен со 1988- Chevrolet K 1999- Cadillac Escalade сет на левиот возач и десната патничка страна слика

DEN 662.40
Износ

Огледалата на Kool Vue се вашите најприфатливи огледала за замена на OE и тие се произведени од највисок квалитет, отпорни на корозија материјали за да ги издржат сите видови на временски услови. Откривање на слепи точки : Без функција за слепи места. Поддржано од 1 -годишна гаранција на Kool Vue - можете да тргнете наопаку со огледалата на Kool Vue! Линиите на бранови на очилата за огледало не треба да се користат за да се идентификуваат загреаните огледала бидејќи сè повеќе понови апликации повеќе не ставаат бранови линии на загреани огледала. Fit Fit : Direct Fit. Поддржано од 1 -годишна гаранција за ограничена гаранција на Kool Vue - можете да тргнете наопаку со огледалата на Kool Vue! Линиите на бранови на огледалата не треба да се користат за да се идентификуваат загреаните огледала, бидејќи сè повеќе понови апликации повеќе не ставаат бранови линии на загреани огледала . Компатибилен со следниве возила : Година (и) Направете модел трим 94-97 Chevrolet C1500 Base 90-98 Chevrolet C1500 WT 90-93 Chevrolet C1500 454 SS 88-98 Chevrolet C1500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C1500 Scottsdale 99-2000200020002000 99-20002000 99-20002000 99-20002000 99-2002000 Chevrolet C2500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet C2500 Base 94-95, 98 Chevrolet C2500 WT 88-98 Chevrolet C2500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C2500 Scottsdale 99-2000 CHEVROLET C3500, 99-97 C3500 Base 88-98 Chevrolet C3500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C3500 Scottsdale 94-97 Chevrolet K1500 Base 91 Chevrolet K1500 Sport 90-98 Chevrolet K1500 WT 88-98 Chevrolet K1500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet K1500 Scottsdale 99-2000 Chevrolet K2500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet K2500 Base 94-95, 98 Chevrolet K2500 WT 88-98 Chevrolet K2500 Cheyenne, 88-92 Chevrolet K2500 Scottsdale 99-2000 Chevrolet K3500 LS 94-97 -98 Chevrolet K3500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet K3500 Scottsdale 2000 Chevrolet Tahoe Limited, автоматско-лигање на специфични производи Z71 : без автоматско-затемнување.Специфично за производство на производи : без автоматско откривање на местото на автоматско затемнување : без светло на сигналот за сигнали за сигнал : Без сигнал за сигнал/финиш : Typebolding Type : Рачно преклопување Операција : Рачно стакло : Не-Heated Memory Recon : Без меморија : без меморија : без меморија : Тип 2 (стил на гускак (стил на гускак ) Одбивање на не'рѓосувачки челик : Директна светлина на Fit Puddle Вклучено : Без продавање на светлосна светлина : Сет на 2 рекоми за употреба : ОЕ за замена на огледало : Не-Towingkool Vue Mirrors се вашите најприфатливи огледала за замена на ОЕ и тие се произведени од највисок квалитет, материјали што се отпорни на корозија, материјали за корозии, отпорни на корозии Издржете ги сите видови на временски услови. Потсетиме на меморија : Без меморија. Боја/финиш : Сликајте се. Продадена количина : сет на 2. Компатибилен со следниве возила : Година (и) Направете модел трим 94-97 Chevrolet C1500 Base 90-98 Chevrolet C1500 WT 90-93 Chevrolet C1500 454 SS 88-98 Chevrolet C1500 Chyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C1500 Scottsdale 99-2000 CHERROT 99-2000 CHERRET 99-2000 CHERRET 99-2000 CHERTLET 99-2000 CHERTLET 99-2000 CHERRET 99-200 C2500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet C2500 Base 94-95, 98 Chevrolet C2500 WT 88-98 Chevrolet C2500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C2500 Scottsdale 99-2000 Chevrolet C3500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet C3500 Base 88-98 Chevrolet C3500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet C3500 Scottsdale 94-97 Chevrolet K1500 Base 91 Chevrolet K1500 Sport 90-98 Chevrolet K1500 WT 88-98 Chevrolet K1500 Cheyenne 88-92 99-2000 Chevrolet K2500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet K2500 Base 94-95, 98 Chevrolet K2500 WT 88-98 Chevrolet K2500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet K2500 Scottsdale 99-2000 Chevrolet K3500 LS 94-97, 99-2000 Chevrolet K3500 Base 88- 98 Chevrolet K3500 Cheyenne, Silverado 88-92 Chevrolet K3500 Scottsdale 2000 Chevrolet Tahoe Limited, Z71. Kool Vue е специјализирана за производство на огледала за сите правила и модели; Нашите огледала минуваат низ ригорозно време, замав и тестирање на вибрации за да бидете сигурни дека добивате ретровизори со највисок квалитет.

R

Им се допаѓа и на купувачите