.

.

Клучен Бранител Виолетова ОРМД

Клучен Бранител Виолетова ОРМД

DEN 2.00
Износ

5 3/4" генерално. Алуминиумска конструкција со заменливи аеросолни влошки. Клучеви. Ефективен опсег 5 стапки. Произведува шест, една половина секунда рафали. Содржи 10% Олеорезин Пиперка. Висат спакувани.Не може да испрати Пошта Или Меѓународни. Не смее да испраќа Пошта, Воздух или Интернационала. Клучен Бранител Виолетова ОРМД.

R

Им се допаѓа и на купувачите