.

.

Центричен 130. Премиум Кочница Мајстор Цилиндар Одговара изберете: 2003-ФОРД БИК, 2003 - МЕРКУР САМУР

Центричен 130. Премиум Кочница Мајстор Цилиндар Одговара изберете: 2003-ФОРД БИК, 2003 - МЕРКУР САМУР

DEN 2143.84
Износ

Хидрауличната програма За Сопирачки На Централните делови е најкомплетната и најсовремена во индустријата и вклучува мајстор за сопирачки и цилиндри за тркала, црева за сопирачки, комплети за поправка на дебеломер и цилиндри за тркала и повторно произведени Засилувачи на моќност. Централните делови на главните цилиндри на сопирачките одговараат на оригиналните делови на опремата по квалитет, конфигурација и опрема. Цилиндрите се комплетни со резервоари, прекинувачи и плови и се нудат со оригиналниот дизајн на телото за леење алуминиум каде што е применливо. Кочница Мајстор Цилиндар Одговара Изберете : 2003-2004 ФОРД БИК 2003-2004 ЖИВА САМУР и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите