.

.

Ванчо Дигитален Во Аналоген Аудио Конвертор, Конвертирај Коаксијален ТОСЛИНК Дигитален Судио сигнал Во Аналоген L R Аудио

Ванчо Дигитален Во Аналоген Аудио Конвертор, Конвертирај Коаксијален ТОСЛИНК Дигитален Судио сигнал Во Аналоген L R Аудио

DEN 1.67
Износ

Обезбедува Аудио Со Висока Дефиниција од Цд/ДВД Плеери, Компјутери, Конзоли За Игри, HDTVs, Мрежна Музика итн., До Активни Звучници, Засилувачи на Енергија и Слушалки Ванчо Дигитален До Аналоген Аудио Конвертор Уред Поддржан : ЦД Плеер, ДВД Плеер, Засилувач. Поддржан уред : ЦД Плеер, ДВД Плеер, Засилувач. Број На Дигитални Коаксијални Влезови : 1. С/ПДИФ Во : Да. Број На Аналогни Аудио Излези : 2. УСБ : ДА. Слушалки : Да. С/ПДИФ Во : Да. Максимална Длабочина На Битот : 24-битна. Максимална Стапка На Земање Примероци : 192 k Hz.

R

Им се допаѓа и на купувачите