.

.

Френклин Месинг 3 Суптилен Лак Повлечете Во Темно Масло Нанесуваат Бронза, 10-Пакет

Френклин Месинг 3 Суптилен Лак Повлечете Во Темно Масло Нанесуваат Бронза, 10-Пакет

DEN 255.84
Износ

Класично меко влечење со суптилен лак и 3" центар до центар. Чистиот и рационализиран изглед добро се прилагодува на класичниот дизајн. Парови и Со Масло Нанесуваат Бронзени акценти. Френклин Месинг 3 " Суптилен Лак Повлечете Во Темно Масло Нанесуваат Бронза, 10-Пакет : едноставното додавање на копчиња и повлекувања може да го ревитализира изгледот и чувството на целата просторија. Цинк умре фрлија изградба обезбедува издржливост. Поддржано од ограничената доживотна гаранција на производството. 1 " вклучени завртки за лесна инсталација. Достапно и Во Нафта Нанесуваат Бронза P35566 K-SN-B.

R

Им се допаѓа и на купувачите