.

.

Жив Доказ Без Разлетување Шампон и Регенератор 32оз Дуо

Жив Доказ Без Разлетување Шампон и Регенератор 32оз Дуо

DEN 255.68
Износ

ЖИВ ДОКАЗ БЕЗ ШАМПОН ЗА РАЗЛЕТУВАЊЕ : Без Шампон За Разлетување е идеален за сите типови коса склони кон разлетување. Тој е без сулфат и без силикон. Безбедна и формулирана за боја и хемиски третирана коса. ДОКАЗ ЗА ЖИВЕЕЊЕ БЕЗ РЕГЕНЕРАТОР за РАЗЛЕТУВАЊЕ : Жив Доказ Без Регенератор За Разлетување е лесен регенератор за коса склона кон разлетување, кој кога се користи како дел од Системот Без Разлетување се расплетува, условите и се бори против разлетувањето. Ниту Еден Регенератор за Разлетување не е идеален за сите типови коса склони кон разлетување. Тој е без силикон. Безбедна и формулирана за боја и хемиски третирана коса. Жив Доказ Без Разлетување Шампон и Регенератор 32оз Дуо.

R

Им се допаѓа и на купувачите