.

.

Теренски Тркала Фрлија Алуминиумски Раб МА Г-БЛК-МИЛ, МА047БЕ18704810

Теренски Тркала Фрлија Алуминиумски Раб МА Г-БЛК-МИЛ, МА047БЕ18704810

DEN 2.33
Износ

Нашата мисија е секогаш да произведуваме производи со врвен квалитет за да ги подобриме, подобриме и зголемиме вашите авантури надвор од теренот. Тоа го правиме со создавање револуционерни иновации, со немилосрдно проверување на нашата работа за да обезбедиме не помалку од три проверки за обезбедување квалитет (КК) во текот на нашите производствени процеси и со секогаш доставување професионални производи подготвени за патеки. Од 2005 Година Мса Тркала е лидер во стилот и перформансите, развивајќи десетици први на пазарот на производи кои сега се сметаат за норма на нашата индустрија. Нашиот уникатен пристап за обезбедување 100% задоволство на клиентите го отвори патот за индустријата прво xe2x80 x9clifetime структурна гаранција xe2 x80 x9d на сите наши производи.Ние сме колективна група ентузијасти, гикови, инженери и металурзи кои сите веруваат дека земјата е наменета за откривање и истражување. Нашите различни производи им помагаат на професионалците во широк спектар на полиња, вклучувајќи Пожарникари, Чувари На Паркови, Службеници за Пребарување и Спасување и Национални Војници и Службеници за Диви Животни. Мса Теренски Тркала Фрлија Алуминиумски Раб MA47 18 X7 4 X137 G-BLK-MILL 10 MM, MA047 BE18704810. MA047 BE18704810. 4х137 шема на завртки. Материјал : Леано Алуминиум.

R

Им се допаѓа и на купувачите