.

.

Автоматскиот Дел За Замена на Вратата За пристап, Лесен За Инсталирање

Автоматскиот Дел За Замена на Вратата За пристап, Лесен За Инсталирање

DEN 1422.24
Износ

24 Волт Вентилатор. 2215 цфм. Вкупни димензии од 16 1/2-инчен х 16-инчен х 3 3/4-инчен. Тече 2.215 цфм (кубни стапки во минута)со само 6 ампери струја. Може да се користи како туркач или извлекувач (реверзибилен). Една година производителот гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите