.

.

Мекфарлејн Играчки Дц Мултиверзум Архам Убиец На Азил Крок - Во Мегафиг Акција Слика

Мекфарлејн Играчки Дц Мултиверзум Архам Убиец На Азил Крок - Во Мегафиг Акција Слика

DEN 1439.84
Износ

Роден со ретка мутација што ја направи неговата кожа зелена и лушпеста и го зголеми своето тело во гротескни размери, Вејлон Опеѕонс беше воспитан од насилна тетка и немилосрдно малтретиран поради неговиот изглед. Накратко работел како карневалски изрод под името Убиец Крок, но неговата мизантропија пораснала како и неговата ѕверска природа, туркајќи го во живот на криминал. Како што неговата физичка состојба и ментална состојба се влошуваат, Убиецот Крок станува повеќе ѕверски непријател, се повеќе одвоен од човештвото. Роден со ретка мутација што ја направи неговата кожа зелена и лушпеста и го зголеми своето тело во гротескни размери, Вејлон Опеѕонс беше воспитан од насилна тетка и немилосрдно малтретиран поради неговиот изглед. Накратко работел како карневалски изрод под името Убиец Крок, но неговата мизантропија пораснала како и неговата ѕверска природа, туркајќи го во живот на криминал. Како што неговата физичка состојба и ментална состојба се влошуваат, Убиецот Крок станува повеќе ѕверски непријател, се повеќе одвоен од човештвото.

R

Им се допаѓа и на купувачите