.

.

Реконструирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработено и Сребрено, Одговара На 2012-Буик Верано

Реконструирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработено и Сребрено, Одговара На 2012-Буик Верано

DEN 2.00
Износ

Со Сериозна И Непоколеблива Посветеност Да Им Обезбедиме На Клиентите Широк Спектар На Висококвалитетни Компоненти За Замена, Опрема и Делови за Поправка и Дополнување На Нивните Автомобили, Камиони и Други Возила, Нудиме Обновено Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало. Тој е Дизајниран Да Го Замени Вашето Постоечко Фабричко Тркало. Карактеристиките Вклучуваат 18 Х 8, 5 Двојни Краци, 5 Навртки, Шема На Завртки ОД 115 ММ, Обработени и Сребрени. Тоа Одговара На Вашиот 2012-2017 Буик Верано. Проверете Дали одговара на Вашето Возило. Гаранција : 5 Години, Ограничена. Каи 18 Х 8 Рекондиционирано Оем Алуминиумско Алуминиумско Тркало, Обработено и Сребрено, Одговара На 2012-2017 Буик Верано 18 Х 8, 5 Двојни Краци, 5 Навртки, Шема На Завртки ОД 115 ММ, Обработена и Сребрена, Изработена од Алуминиум . Ги Исполнува Сите Федерални Стандарди За Безбедност На Моторот . Не Е Потребно Дупчење за Инсталација . Нема Потреба Од модификации за инсталација . Замена за директно Вклопување за Вашето Возило . Истата Форма Одговара и Функционира како ОЕ . Гаранција : 5 Години, Ограничена . Навртки за навртки и Централно Капаче Не Се Вклучени . Проверете Го Големиот Избор На Делови Достапни за Вашето Возило.

R

Им се допаѓа и на купувачите