.

.

Митас ТД-р 14,90- Д гума

Митас ТД-р 14,90- Д гума

DEN 4496.00
Износ

Mitas TD-19 R1 е разноврсна земјоделска гума што е одлична за голем број апликации. Радијална конструкција. Флексибилниот дизајн на страничните идови ја подобрува удобноста на возењето. Дизајнот со 6 полни ја зголемува јачината и издржливоста. Длабокиот дизајн на R1 и само-чистење дизајн овозможува конзистентна влечење. Поголемата контактна лепенка ја подобрува стабилноста и влечење. Наменето да се рамномерно дистрибуирање на тежината на опремата за да се минимизира надолу притисокот. Современиот дизајн и аголот на лаги ги подобрува влечење и перформанси.

R

Им се допаѓа и на купувачите