.

.

Acdelco GM OE Premium монотуб амортизери

Acdelco GM OE Premium монотуб амортизери

DEN 1730.56
Износ

Acdelco GM OE Premium Monotube Shock Absorber Acdelco OE Premium Monotube Shocks се дизајнирани да ги исполнат барањата на спортско комунално возило, 4x4 и сопственици на лесни камиони кои сакаат поголема контрола, ракување, безбедност и перформанси. Конзистентните карактеристики на амортизација и брз одговор го прават Acdelco OE Premium Monotube шокови одличен избор за вашата спортска алатка или возило за изведба. Карактеристики и придобивки : Дизајн со една цевка и повеќестепено запечатување ја минимизираат температурата на комората и влегувањето на остатоци за подолги перформанси. Поголемата големина од 1-13/16 (46мм) му овозможува на шокот побрзо да реагира на испакнатини и други несовршености на патот. Поголема дисипација на топлина, подобрено ладење и намалување на бледнее за континуирани перформанси. Поголема внатрешна работна површина, помагајќи да се намали стресот и заморот за подобра издржливост на компонентите. Системот за лежишта на монотуб технологија и прачки нудат извонреден одговор за подобро ракување и контрола. Acdelco GM OE Premium Monotube Shock Abtorber.

R

Им се допаѓа и на купувачите