.

.

Хукер 71222014ХКР Пренос Вкрстена Заграда

Хукер 71222014ХКР Пренос Вкрстена Заграда

DEN 0.33
Износ

Компатибилен со 94-98 Mustang LS Пренос Адаптер Заградата, Powerglide или TH350;Хукер Црно Срце брзо стана лидер во лс моторот свопови И Хукер е возбуден да објави нови производи за 94-98 Ford Mustangs со GM LS мотори. Новиот Хукер Црно Срце Лс Размена На Пренос Вкрстени Членови се дизајнирани да се користат Со Хукер Црно Срце Адаптер Плочи (P/N 71221011 HKR) за непроблематична инсталација.; Сеопфатно дизајниран како составен дел на комплетниот систем за размена на мотори ХУКЕР лс За мустангс форд СН95(само 1994-98); обезбедува максимално ниво на меѓукомпонентна компатибилност. Два различни дизајни обезбедуваат можности за инсталација за инсталирање На Powerglide*, TH350*, 2004 R*, TH400*, 4 L60-4 L70*, 4 L80/4 L85*, 4th-gen F-body T56, T56 Magnum или tko пренос* (*посебен адаптер потребен за инсталација). Дизајниран специјално за употреба СО хукер 71221011ХКР адаптер плочи и акции 1996-98 мустангот к-член. Издувните премини со висок лак обезбедуваат максимално достапно растојание од издувните гасови. Дизајнерската геометрија ја реплицира висината на погонот На форд, аголот на наклон и поместувањето за оптимизирана компатибилност на возилото и компонентите. Висока јачина/ниска дозволена челична конструкција обезбедува пожелна рамнотежа на цврстина, вкочанетост, тежина и цена. Завршницата обложена со прав обезбедува атрактивен изглед отпорен на корозија. Обезбедува компатибилност со Завртки Со држачи За мотори Хукер/Холи ЛС, заглавија за размена, издувни системи и тави за масло ЗА МУСТАНЗИ SN95. Вклучен хардвер. Ограничена доживотна гаранција на производителот.

R

Им се допаѓа и на купувачите