.

.

Службеник ХИПАА Ѕидна Датотека Со Капак

Службеник ХИПАА Ѕидна Датотека Со Капак

DEN 3.00
Износ

Безбедносната Ѕидна Датотека содржи датотеки и документи со големина на букви и а4. Капакот за лесно отворање ги штити датотеките додека ги остава достапни. Прикажи прозорец датотека индикатор ви овозможува да знаете кога датотеката е таму. Ѕидната датотека вклучува хардвер за монтирање. За кабини, користете Канцелариски Универзални Закачалки за Партиции. Пластичната ѕидна датотека е во согласност со правилото за приватност НА ХИПАА. Оик Хипаа Ѕидна Датотека Со Капак, Црна, 1 Секоја (Количина) Има датотеки и документи со големина на буква и а4. Лесен капак за отворање за заштита на датотеките додека ги оставате достапни. Прикажи прозорец датотека индикатор ви овозможува да знаете кога датотеката е таму. Монтирајте на кабини или ѕидови лесно со хардвер за монтирање.

R

Им се допаѓа и на купувачите