.

.

Одговара изберете: 2000 - ФОРД Ф150, 1997 - ФОРД Ф250

Одговара изберете: 2000 - ФОРД Ф150, 1997 - ФОРД Ф250

DEN 1.33
Износ

Склоповите на центарот се дизајнирани со Технологија За Тивко Возење (СРТ) за да обезбедат удобно и тивко возење. Строгите инженерски толеранции во врска со најквалитетните компоненти на лежиштето се составен дел на овој супериорен дизајн. GSP 116030 Одговара Изберете : 2000-2003 форд Ф150 8 Цил 5.4 Л 1997-1998 ФОРД Ф250 8 Цил 5.4 Л 2004 ФОРД Ф-150 НАСЛЕДСТВО КЛАСИЧЕН 8 Цил 5.4 Л 1999 ФОРД Ф250 8 Цил 4.6 Л и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

R

Им се допаѓа и на купувачите