.

.

Глобален Сензор За Чукање На Палење

Глобален Сензор За Чукање На Палење

DEN 367.84
Износ

Сензорот за тропање се наоѓа на блокот на моторот, главата на цилиндерот или доводниот колектор. Неговата функција е да чувствува необични вибрации предизвикани од пред-палење или детонација на моторот. Глобална 1811798 Палење Удар (Детонација) Сензор.

R

Им се допаѓа и на купувачите