.

.

Модул За Контрола на палење Одговара изберете: 1985 - Форд Ф150, 1986 - ФОРД МУСТАНГОТ

Модул За Контрола на палење Одговара изберете: 1985 - Форд Ф150, 1986 - ФОРД МУСТАНГОТ

DEN 2.33
Износ

Компатибилен Со Ford® Tfi Дистрибутери, Рачен Менувач. Овој производ не е создаден или продаден од ford®.; Овој модул за палење со високи перформанси им обезбедува на вашите приклучоци повеќе искра над модулот за залихи. Електрониката со цврста состојба обезбедува висока поставеност на серпентина и супериорна сигурност. Колото за контрола На Живеалиштето обезбедува, долго конзистентно полнење на серпентина. Тековното контролно коло штити од серпентина при загревање. Овој модул одговара на повеќето системи За Палење Со Дебел Филм форд. 1984 до 1993 година.; Одговара На Повеќето Залихи И Модифицирани Дистрибутери; Контролно Коло За Живеење; Се Спротивставува На Лажни Напади На Активирање Изберете : 1985-1996 Форд Ф150 8 Цил 5 Л 1986-1995 ФОРД МУСТАНГОТ 8 Цил 5 Л 1990 ФОРД РЕНЏЕР 6 Цил 2.9 Л 1985-1990 ЛИНКОЛН ТАУН АВТОМОБИЛ 1985-1996 форд БРОНКО 8 Цил 5 л 1987-1991 Форд Краун Викторија 8 Цил 5 Л 1985-1986 форд оод 8 цил 5 л 1990 Форд Бронко Втори 1985-1989 МЕРКУР ГРАНД МАРКИЗ 8 ЦИЛ 5 Л 1986-1996 ФОРД Еконолин 8 ЦИЛ 5 Л 1986-1987 ФОРД БИК 1988-1990 Форд Бик 6 цил 3 Л 1990-1991 Меркур Гранд Маркиз 1987-1991 форд темпо 1984.1986 Форд Темпо 4 Цил 2.3 Л 1985-1996 ФОРД ф250 8 ЦИЛ 5 Л 1985-1988,1991-1993 форд ТАНДЕРБЕРД 8 ЦИЛ 5 Л 1986-1992 линколн марк vii 1985-1988,1991-1993 Меркур Пума 8 Цил 5 л 1988-1991 Меркур Топаз 1986-1987 МЕРКУР САМУР 1984-1985 МЕРКУР ТОПАЗ 4 ЦИЛ 2.3 л 1988-1990 МЕРКУР САМУР 6 ЦИЛ 3 Л 1985-1986 МЕРКУР КАПРИ 8 Цил 5 Л 1985 Линколн Континентал 8 Цил 5 Л И Повеќе - Додадете Го Вашето Возило Во Нашиот Додаток За Вклопување За Да Проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите